Mopokurssi

(AM120 oikeuttaa kuljettamaan ainoastaan 2- tai 3-pyöräistä mopoa)

Mopokurssin voi aloittaa 14,5 vuotiaana. Kaikin puolin kannattavaa ja hauskaa se onkin tehdä mahdollisimman aikaisin.

Lilliputin mopokurssi pähkinänkuoressa:

Lilliputin mopokoulussa opiskelet SMOK auktorisoidun ammattilaisen kanssa, jolla on liikenneopettajan erikoisammattitutkinto. Opettajasi omaa vankan kokemuksen opetustyöstä kaksipyöräisten parissa ja on aktiivinen moottoripyöräilyn harrastaja.

Netissä olevaan itseopiskelumateriaaliin saat tunnukset, kun olet ilmoittautunut ja sihteerimme on vahvistanut ilmoittautumisesi. Toimitathan ajokorttilupahakemusta varten tarvittavat 2 valokuvaa mielellään jo aloitustunnin yhteydessä.

Teoriaopetusta 4 tuntia (TK1-TK2-TK3-TK4). Jos haluat, voit myös käydä vapaaehtoisia mopoaiheisia teoriatunteja. Teoriakokeeseen pääset 1kk ennen kuin täytät 15 vuotta, kunhan Ajovarma on myöntänyt ajokorttiluvan. Teoriaopetuksen käyt Herttoniemessä, Siilitie 4:ssä.

Käsittelyopetusta mopolla 1 tunti. Käsittelyopetuksen voit aloittaa täytettyäsi 15 vuotta. Käsittelyopetuksen suoritat Stadin parhaalla opetuskentällä Vuosaaressa. AM 120 käsittelykokeet muuttuivat haastavammiksi 1.7.2018. Varauduthan mahdollisiin lisäopetus tunteihin.

Ajo-opetusta mopolla liikenteessä 1 tunti (kun mopon käsittely onnistuu turvallisesti).

Käsittelykoe voidaan varata, kun teoriakoe on läpäisty. Kun kummatkin kokeet on suoritettu, Sinulla on mopokortti - onneksi olkoon :-D

Teoria- ja käsittelykokeet suoritetaan Ajovarma Oy:llä.

Katso: Hinnasto