Perusvaihe, Automaatti

Helppo ja hauska tapa hankkia ajokortti. Voit valita minkä tahansa henkilöautokurssin perusvaiheen koulutuksen ja suorittaa ajo-opetuksen automaattivaihteisella autolla.

Inssin läpäistyäsi saat oikeuden ajaa vain automaattivaihteisilla autoilla. Mutta onko sillä merkitystä? Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että tulevaisuudessa lähes kaikki autot tulevat olemaan automaattivaihteisia.

KATSO SEURAAVAT KURSSIT
moottoripyöräkurssi

Itseopiskelu

Saat netistä löytyvän mahtavan oppimateriaalisi tunnukset heti, kun olet ilmoittautunut ja sihteerimme on vahvistanut ilmoittautumisesi. Voit myös tulla autokoululle moikkaamaan ja allekirjoittamaan kanssamme opetussopimuksen (alle 18-vuotiaalta huoltajan allekirjoitus). Toimita autokoululle liitteet ajokorttilupaa varten mahdollisimman pian ja opetuksesi tehostuu rutkasti.

Oppimateriaaliin sisältyy:

• Netissä olevan itseopiskelumateriaalin, sekä teoriakoeharjoitusohjelman tunnukset

Teoriaopetus

Aloita kurssialoituksella aamulla klo 9.15 - 11.45 tai illalla 17.00 - 19.30. Aloitukseen kuuluu teoriatunnit B1- B3. Loput teoriatunnit B4 – B19 supersujuvasti kahden oppitunnin jaksoissa. Teoriaopetusta on yhteensä 19 tuntia (á 45 min). Kurssialoituksen jälkeen voit käydä loput teoriatunnit vapaassa järjestyksessä. Itseopiskelumateriaalista löytyvä lukkari antaa Sinulle mahdollisuuden suunnitella ”oman lukujärjestyksen” juuri aikataulujesi mukaan.

Lilliputissa B-teoriatunteja kolme kertaa viikossa!
ti-iltaisin klo 17:00-18:30 Tapanilassa ja ke iltaisin klo 17:00-18:30 sekä to aamuisin klo 9.15 – 10.50 Herttoniemessä.

Ikimuistoisen mukavaa ajo-opetusta arkisin klo 8 – 19 välillä

Oma ajo-opettajasi selviää kurssialoituksessa ja ratin taakse pääset halutessasi heti kurssialoituksen jälkeen tai, kun olet käynyt kaikki teoriakerrat, kuinka itse haluat ja ajo-opettajasi kanssa sovitte. Ajotunneille lähdetään autokoululta.

• Kurssi sisältää minimiopetusmäärän 17 ajotuntia, à 50 min

Mahdollisesta lisäajo-opetuksesta voit neuvotella oman opettajasi kanssa. Ahkera ja hyvissä ajoin aloitettu itseopiskelu sekä aktiivisuus teoriatunneilla vähentävät lisäajojen todennäköisyyttä huomattavasti. On sekä Sinun, että Lilliputin etu selvitä mahdollisimman vähällä ajo-opetuksella.

Kurssin kesto

Muistathan toimittaa autokoululle liitteet ajokorttilupaa varten niin sukkelasti kuin mahdollista. Kun lupa on myönnetty, teoriatunnit käyty ja ikää vähintään 17 vuotta 11kk pääset teoriakokeeseen. Teoriakokeen läpäistyäsi voimme varata Sinulle inssiajon.

Kurssin tavoitteellinen kesto on n. 1 - 12 kuukautta.

Myös manuaalivaihteiset autot...?

Jos kuitenkin tulevaisuudessa ajokortin saatuasi tunnet palavaa tarvetta painella kytkintä ja vatkata vaihdekeppiä, vaatii ajo-oikeuden laajentaminen pelkästään ajokokeen uudestaan läpäisyä manuaalivaihteisella autolla. Ei pakollista ajo-opetusta, mutta suosittelemme muutamaa tuntia ennen ajokokeeseen menoa.

LISÄTIETOJA KURSSISTA:

Puh: 045 112 1900 tai info(at)lilliputti.com

ILMOITTAUTUMINEN:
Soittamalla tai tekstiviestillä: 045 112 1900
Sähköisesti: ilmoittautumislomakkeella

 

KATSO SEURAAVAT KURSSIT

Lilliputin kurssivalikoima